Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför FC Bellevue - IFK Klagshamn
2021-09-18 09:31

Toppmatch i fyran - FC Bellevue tar emot krigarna från Klagshamn, och förväntningarna är höga! Två lag i bra form drabbar samman på Mellanhedens såphala ”gräsmatta”. Hemmalaget har, efter en lite tyngre period under sommaren, studsat tillbaka med fyra raka vinster och serieledning. Våra gulblåa hjältar ligger just nu på en tredjeplats, två poäng efter serieledaren FCB. IFK Klagshamn gör resan norrut, där tränarpar Pode och Westerling har tillgång  med en mer eller mindre komplett trupp. Många är taggade, och vill visa at de är klara att leverera! Avspark kl. 14 på Mellanhedens IP.

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar:

 

- Självklart en mycket viktig match, som verkligen kommer att ställa krav på oss att gör en riktigt bra presentation om vi vill ha poäng med hem. FC Bellevue är väldigt starka på hemmaplan, där de spelar aggressivt, med bra bolltempo och en rörlig offensiv. Samtidigt, vi är redo och klara för kamp!

 

Truppen:

 

Daniel Alm

Johannes Wetterberg

Filip Prijovic

Viktor Andersson

Elliott Levin

Nichlas Schön

Simon Thoresson

Martin Flou

Anton From

Oskar Mellden

Jesper Bengtsson

Sebastian Lundin

Viktor Råstedt

Albin Svensson Sahlén

Jonathan Reuben

Oliver Mellberg

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer