Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför Limhamns FF - IFK Klagshamn
2021-08-27 15:48

Med endast ett par timmar kvar till avspark, blickar vi fram emot matchen mellan Limhamns FF och våra gulblåa hjältar från Klagshamn. En match, som emed IFK-ögon, kan uppfattas som en smula enklare på pappret. Hemmalaget har endast lyckats samla på sig två poäng på de första nio omgångarna i serien, och parkerar på en jumboplats i tabellen. Dock, det finns kvalité i laget, samt de grönvita Limhamnslaget har pressat moståndare såsom Kosova, Höllviken samt fick med sig hem en pinne från Staffansvallen i våras. Samtidigt så har IFK startat hösten på ett förhållandevis bra sätt, och vill nog så snabbt som möjligt komma tillbaka i vinnarspåret. Avspark kl 19, Limhamns IP!

Huvudtränare Pode om matchen och förutsättningar:

 

- Otroligt viktig match, där fokus och nogrannhet i allt vi gör kommer att bli avgörande. Limhamn är ett bättre lag än vad tabellen visar, coh vi måste verkligen vara uppmärksamma idag.

 

Truppen:

 

Eliott Bankhead

Elliott Levin

Johannes Wetterberg

Filip Prijovic

Erik Persson

Jesper Bengtsson

Viktor Råstedt

Simon Thoresson

Kacper Robaszynski

Nichlas Schön

Oliver Mellberg

Martin Flou

Sebastian Lundin

Jonathan Reuben

Tim Larsen

Albin S. Sahlén

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn

 


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer