Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför IFK Klagshamn - BK Höllviken
2021-08-20 14:51

Lördag och det vankas toppmöte i sydvästfyran! Serieledare BK Höllviken äntrar Klagshamns IP, där våra gulblåa hjältar står redo för att leverera en riktigt bra prestation. Gästerna från Nästet möter upp till match med fem raka segrar i bagaget, senast med en komfortabel 4-1 seger mot lokalkonkurrenten Vellinge FF. För Klagshamn gäller det att fortsätta på den inslagna vägen med bra prestationer såsom Staffanstorp hemma, och Kosova borta, då man presterat en sold defensiv samt varierat och attraktivt anfallsspel. Konkurrensen i laget är stenhård just nu, vilket inte gör det enkelt för tränarduo Pode & Westerling att välja ut sin sextonmannatrupp. Avspark kl. 13!

Assisterande tränare David om matchen och förutsättningar:

 

- Vi vill fortsätta med riktigt bra prestationer som vi levererat sen uppehållet. Vi har harmoni i truppen, och vi ser fram emot att ge Höllviken en riktigt bra match. En snabb titt i tabellen och man förstår att mycket står på spel. Men igen, vi är redo!

 

Truppen:

 

Daniel Alm

Elliott Levin

Johannes Wetterberg

Filip Prijovic

Viktor Andersson

Erik Persson

Jesper Bengtsson

Viktor Råstedt

Simon Thoresson

Oskar Mellden

Nichlas Schön

Oliver Mellberg

Anton From

Martin Flou

Sebastian Lundin

Jonathan Reuben

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer