Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Referat: IFK Klagshamn - Staffanstorp United FC
IFK Klagshamn - Staffanstorp United FC, 1-1 (0-1)
2021-08-10 19:57
Eliot Levin har precis kvitterat för IFK Klagshamn.

En höstpremiär, på ett mestadels soligt Klagshamns IP, var det som gick av stapeln under lördagseftermiddagen. IFK Klagshamn tog emot Staffanstorp United FC, två lag med ambitioner att vara med i toppen och fajtas om avancemang till division tre. Matchen hade knappt startat för än gästerna från norr hade vackert kombinerat sig fram till 0-1. Kalldusch och uppförsbacke direkt för våra gulblå hjältar från Klagshamn. Dock, matchen satte sig och IFK jobbade sig sakta men säkert in i matchen med disciplinerat presspel och bra kombinationer fram till sista tredjedelen. Kvittering skulle komma ganska tidigt i andra halvlek och om det var något lag som låg närmast seger så var det IFK. En poäng till vardera laget var inte det som någon behövde, men får nog anses som ganska rättvist. Dagens IFK-målskytt: Elliot Levin.

Assisterande tränare David svarar på våra frågor.

 

Höstpremiär – gött att vara igång igen?

 

- Riktigt gött! För långt sommaruppehåll.

 

Underläge efter endast någon minut spel av matchen – hur gick tankarna då?

 

- ”Vad händer?” Var nog det ända som gick genom huvudet. Var inte den känslan vi ville starta med. 

 

 Kvittering tidigt i andra och bra spel. En vunnen poäng eller två tappade?

 

- Trots att vi hamnade i tidigt underläge så var känslan hela matchen att vi skulle plocka hem segern så det kändes verkligen som två tappade poäng.

 

Vad tar vi med oss på pluskontot efter matchen, samt vad behöver vi skruva på ytterligare för att höja oss något snäpp?

 

- Vi gjorde vår bästa match för säsongen så det finns massor att ta in på pluskontot. Men det största pluset måste ändå vara att allt skruvande och nötande med försvaret har gjort nytta. Vi såg väldigt starka och trygga ut där. Det vi får jobba lite extra på i veckan blir att få en större tydlighet och idé på sista tredjedelen. 

 

En start kollektiv insats, men ändå någon som vi vill credda lite extra i IFK tröjan?

 

- Filip gör sin första match efter att ha kommit tillbaka till Sverige och vi har saknat honom. Han klev in direkt och visade att han är seriens bästa mittback. 

 

Vi tackar Staffanstorp United FC för matchen och önskar dom lycka till resten av säsongen. Nästa match är fredagen 13 augusti kl 18.30 mot Kosova.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer