Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Inför Staffanstorp United FC - IFK Klagshamn
2021-06-28 22:42

Ännu en tisdagsmatch, och ytterligare en bortamatch - denna gång reser våra gulblåa hjältar de knappa tre milen nordost till Staffanstorp. United FC, eller som det hette på den gamla goda tiden; "GIF", tar emot på Staffansvallen, där vad som på förhand känns som en av de tuffare bortamatcherna under säsongen ska utkämpas. IFK, med tre raka segrar i ryggen, har självklar ett gott sjärvförtoende med sig i bagaget, samtidigt så har United målproduktion fullständigt exploderat efter osannolika 14-0 mot Vellinge FF i förra omgången. VI kan nog iskallt räkna med en bra och underhållande match!

David om matchen och förutsättningar:

 

- Ska bli mycket spännande att åka till Staffanstorp. De har ett väldigt skickligt lag som vi räknar med kommer bjuda på ett tufft motstånd. Vi kommer från en riktigt stark insats mot Lilla Torg FF och känner oss i bra form. Hela laget känns redo för att gå ut och fortsätta prestera på en hög nivå.

 

Truppen:

 

Johannes Wetterberg

Philip Allegra

Oliver Mellberg

Simon Thoresson

Viktor Andersson

Martin Flou

Nichlas Schön

Sebastian Lundin

Adam Eskilsson

Kacper Robaszynski

Jesper Bengtsson

Oskar Mellden

Daniel Alm

Elliot Levin

Marcus Pode

Anton Jongmans

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


Nyhetsarkiv
Äntligen!2021-05-30 20:38
 
Våra sponsorer