Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap
Herr A

Staffanstorp United FC
5 - 0
IFK Klagshamn
Staffanstorp United FC5 - 0IFK Klagshamn

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 29 juni, 19:00
Plats:Staffansvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142016
Samling:18:00
Staffanstorp United FC - IFK Klagshamn, 5-0 (2-0)
2021-06-30 20:34
Johannes Wetterberg når inte riktigt ända fram mot SUFC.

IFK Klagshamns första förlust, säsongen 2021, är ett faktum. Den på förhand utmålande tuffa bortamatchen mot ett heltaggat Staffanstorp United skulle visa sig just så besvärlig som befarat. Hemmalaget för dagen var både en och två klasser bättre än de gulblå. Ett underläge i paus med två bollar, skulle visa sig utökas i andra halvlek till klara 5-0 till United. IFK kom inte alls upp i normal nivå, samtidigt som United visade prov på bra bolltempo, ett varierat anfallsspel och inte minst kyla i sina avslut. Att Staffanstorp United FC kommer att vara ett topplag under säsongen, trots sin blygsamma start, råder det inget tvivel om. Viktigt nu för våra gulblå hjältar att ta lärdom, samt höja sig ett par nivåer till nästa match innan uppehållet redan på måndag. Kulladals FF tar emot på Idrottsplatsen, och där ges ingenting gratis.

Assisterande tränare David svarar på våra frågor:

 

Första förlusten för säsongen – hur är känslorna efter match?

 

- Det är aldrig roligt att förlora, men när känslan är att vi inte ens givit oss själva en chans så blir känslan roligt tuff.

 

Tvåmålsledning till hemmalaget efter dryg kvart. Från ditt perspektiv, vad gjorde att vi kom så snett in i matchen?

 

- Vi kommer helt fel in i matchen från början. Vi saknar fokus på det vi sagt att vi ska göra och springer runt som individer på planen och inte som ett lag. 

 

 Ordentligt snack i halvtid – vad försökte vi förändra till andra halvlek?

 

- Vi försökte få igång snacket mellan spelarna och sedan sätta högre utgångspositioner på laget. 

 

Bryta ihop och komma igen – vad kommer vi att skruva på framöver?

 

- Vi kommer inte ändra på vårt upplägg på grund av en förlust. Vi tror stenhårt på den idén vi har så vi kommer fortsätta att jobba efter den som vanligt. 

 

IFK tar sig an Kulladal på måndag i sista matchen innan uppehållet – hur går tankarna kring den matchen?

 

- Ge oss måndag är ända tanken just nu. Vill bara skicka ut killarna där för att ta revansch på oss själva! Vi är hungrigare än någonsin efter detta!!

 

Vi tackar Staffanstorp United FC för matchen och önskar dom fortsatt lycka till i serien. Nästa match, ännu en bortamatch och sista matchen innan sommaruppehållet, blir Kulladals FF på måndag 5/7 kl. 19.

 

Väl mött!

 

#frorzaklagshamn


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer