Provträna? Kontakta kansliet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Klagshamn
Glädje Stolthet Gemenskap

IFK Klagshamn
3 - 2
GIF Nike
IFK Klagshamn3 - 2GIF Nike

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 31 juli, 13:00
Plats:Klagshamn
Herr A
Referat: IFK Klagshamn - GIF Nike
IFK Klagshamn - GIF Nike, 3-2 (1-1)
2021-08-02 11:05, Herr A
Filip Prijovic i duell med Nikespelare.

Efter avslutad sommarsemester och en veckas kollektiv träning var det dags för IFK Klagshamn att ta sig an GIF Nike på ett mestadels soligt Klagshamns IP. Lommalaget GIF huserar förnäravarde i mitten av division tre, efter lite blandade prestationer under vårsäsongen. Matchen blev en bra genomkörare där samtliga Klagshamnsspelare i matchtruppen fick speltid. Ett oavgjort resultat i halvtid skulle vid matchslut tippa över i IFK favör med 3-2 i vinst till hemmalaget. Värt att notera var en större tydlighet både offensivt och defensivt jämfört med vårsäsongens sista två matcher, samt ett antal fina kombinationer i anfallsspelet. Ny vecka och nya möjligheter! Vi ser fram emot höstpremiären mot Staffanstorp United FC hemma på lördag, där IFK borde vara otroligt taggade för revansch för vårens utskåpning på Staffansvallen. IFK-målskyttar för dagen: Adam Eskilsson, Niclas Schön, Anton From.

Huvudtränare Pode svarar på våra frågor.

 

Vinst mot division tre laget GIF Nike – vad är känslan såhär någon dag efter match?

 

- Det är alltid skönt att vinna, framförallt mot lag från högre divisioner. Det visar att vi är på rätt spår i vad vi vill prestera. 

Vad kan vi ta med oss på pluskontot från matchen?

 

- Vi kan ta med oss  Att de bitarna vi jobbat på i veckan fungerade. Att vi luftar hela truppen men ändå inte får någon dipp trots många byten. 

Vilka saker kan och bör vi förbättra för att kunna ta oss an Staffanstorp United FC så bra som möjligt till helgen?

 

- Om vi tittar på senaste mötet så är där väldigt mycket som måste förbättras.  Framförallt måste vi vara betydligt noggrannare när vi har bollen och sen måste vi vara mycket aggressivare när vi inte har bollen. 

Någon eller några IFK-are som du vill lyfta fram från Nikematchen?

 

- Tycker att kollektivet är det vi ska lyfta fram efter Nike matchen. Och att alla tagit till sig de bitarna vi jobbat på i veckan. 

 

 Vad blir fokus underträningsveckan fram emot höstpremiären?

 

- Fortsätta med vår inslagna linje och titta på några nycklar som kommer vara viktiga tills på lördag. 

 

Vi tackar GIF Nike för matchen och önskar dom lycka till i serien. Nästa hemmamatch mot Staffanstorp United FC, lördagen den 7e augusti kl 13.

 

Väl mött!

 

#forzaklagshamn


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer